ANKARA / ELMADAĞ - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

Adres
YEŞİLDERE FATİH MAH. İBRAHİM KARDAK CAD. YEŞILDERE FATIH ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 6 ELMADAĞ / ANKARA
Üstün insani ve değerlere sahip çıkan alanında öncü bir kurum olmaktır.
Misyon
Fatih Ortaokulu olarak bizler bilgi toplumunun gün geçtikçe artan bilgi arayışını karşılayabilmek için eğitim, öğretim, topluma hizmet görevlerimizi arttırmak istemekteyiz. Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, yenilikçi, önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek bizim temel hedefimizdir.
Güncellenecek
Ulaşım
Ankara Ulus´tan 397 Yeşildere otobüsü ile okula ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenlerin büyük bir bölümü Ankara merkezden geliş-gidiş yapmaktadır. Elmadağ merkezinden saatte 1 Yeşildere dolmuşu ile ulaşım vardır.
yok
Yerleşim Yeri
Okulumuz Elmadağ İlçesine bağlı Yeşildere Beldesi´nde yer almaktadır. Doğu görevi hizmet bölgesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Elmadağ Yeşildere Beldesinde yer almaktadır. Elmadağ merkezine 15 dakika Ankara merkeze 60 dakika uzaklıktadır.
2017/2018 Eğitim öğretim yılında Tübitak 4006 Bilim Fuarı